Tvåtusensexton

Är ganska nöjd att avsluta detta år faktiskt, det har sugit på så många sätt - inte främst på ett personligt plan men allt ute i världen? Blir mörkrädd. Så nu hoppas jag att 2017 slår 2016 med hästlängder!
 
1. Beskriv året med tre ord: Tufft, Lugnt, Moget.
2. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, flyttade ihop med min kära pojkvän. Har aldrig bott ihop med någon så rätt stort steg! Börjat med menskopp. Sen var jag på bröllop för första gången också :') Kört ett knippe brevduvor i en bil är ju också något man inte direkt gjort tidigare..
3. Höll du några av dina nyårslöften? Var tvungen att bläddra ner och såg att det enda målet jag satt upp var att lära mig lite franska. Lärde mig lite, glömde en del, så lyckades kanske inte toppenbra med det hehe.
4. Blev några av dina vänner föräldrar i år? En hel drös med bekanta, ingen nära vän detta året dock.
5. Dog någon som stod dig nära? Nej. Men whatsup med alla kändisar som dött? Så jävla sorgligt. För att inte tala om alla som dött i krig och terrorism i år...
6. Vilka länder besökte du? Enda gången jag var utanför Sverige var när jag och Henrik var i Barcelona en vecka i september. Så himla fint var det. Sen Köpenhamn också, men det räknas knappt alltså.
7. De bästa nya människorna du träffade? Människor från ALV, ingen nämnd ingen glömd. Haft det toppen (för det mesta, även om det varit tufft stundtals) den tiden jag spenderat där.
8. Vilken är din största utveckling jobbmässigt 2016? På ALV kände jag mig tryggare i min arbetsroll och det var viktigt att få känna, kunde lita mer på mig själv och ha skinn på näsan. Nu tillbaka på MST känner jag dock absolut inte så, där kan en hel del bli bättre på den fronten och jag saknar ganska ofta den Jessica som växte fram i Vimpan. Lite att jobba på!
9. Vilken är din största utveckling på det privata planet 2016? Träningsmässigt känner jag mig superstark och fit, det är najs! Sen tror jag att jag fortfarande är rätt hård mot mig själv, men inte lika hård som innan tror jag? Förlåter nog mig själv lite lättare. Plus att jag märker ständigt hur långt jag kommit ifrån mina hjärnspöken på ett särskilt plan. Övertänker inte eller pressar mig själv i sociala situationer. Det om något betyder så jävla mycket för jag vet hur dåligt jag mått över det.
10. Största misstaget? Letat fel, fastnat i småsaker, ältat. Måste lära mig att ibland är det bara att släppa det som är det bästa, man behöver inte prata ut om precis allt.
11. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hade ju en stor infektion i min hand i mars, halva vänsterhanden (delen vid tummen) svullnade upp och var röd, varm och svidig. Käkade penicillin och det blev bättre, men läskigt var det..
12. Bästa köpet?Henrik och jag har köpt en gammal sockerlåda att ha vinylskivor i, den är väldigt fin. Och min svarta halsduk i ull var en bra present till mig själv. Men det bästa! En rund fotpall med tre teakben och vinröd dyna, från 50-talet (står t.o.m. Berlin 1956 under). Fyndade på Erikshjälpen i Vimmerby!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?Har varit massor med glad, men kommer inte på nåt super-minne på rak arm. Julen var finaste på SÅÅÅ länge dock, det värmde hjärtat mitt.
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016? Lyssnat mycket på Krunegård. Annars har vi Laakso - Breaking up with friends och Time of my life, Panda da panda - Hela Inre rymden-skivan, mest Dö ung gammal, Eremit och D va najs, Scorpions- Wind of change för jobbgänget, Florence & the machine - How Big How Blue How Beautiful-skivan, mest How Big..., Various storms and saints, Which Witch. Alvaro Estella - All in my head, Twenty one pilots - Stressed out, Kasabian - Fire och många fler, orkar inte leta mer ärligt talat.
15. Vad önskar du att du gjort mer? Pratat med folk kanske? Varit ganska ensam i år känner jag.
16. Hur tillbringade du julen? Hemma hos min farmor, denna gång tillsammans med familjen plus Henrik och Daniel, Millas pojkvän. Och det blev så otroligt bra, mycket bättre än jag vågat hoppas. Förra året längtade jag bara hem igen men vi hade så sjukt jävla roligt på riktigt i år.
17. Blev du kär i år? Är inte nykär längre utan det har övergått i nåt slags stadie där det känns som vi är en och samma varelse ibland. Sjukt konstigt men fint på sitt sätt. Vi känner varandra innan och utan nu.
18. Bästa boken du läste i år? Sylvia Plath - Glaskupan.
19. Största musikaliska upptäckten? Ingen ny som jag sådär supergillar. Däremot tv-serien Skam!!! Wowww så jävla bra alltså!
20. Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Minns nästan inte. Men jag och Henrik var på bio och såg Suffragette och sen drack vi drinkar på TGI Fridays med Julia.
21. Hur skulle du beskriva din stil år 2016? Copy paste hehe: Kan ju inte sticka under stol med att jag lugnat ner mig en hel del, och prioriterat mitt förhållande de flesta lediga stunder. No regrets. Har ju också jobbat otroligt hårt detta året, vilket jag är stolt över mig själv för.
22. Vad fick dig att må bra? Typ bra helger som innehöll allt man vill att en helg ska bestå av -lite festligheter, mycket mys, kärlek, ett par vänner kanske och en promenad och en sol.
23. Vem saknade du? Obviously Henrik under de sju månader vi var ifrån varandra. Vi lyckades ändå få till att ses cirka var tredje vecka men ändå var det en ständig nedräkning tills att vi sågs.
24. Vad har du för planer för 2016? Ett seriöst mål för nästa år är ju att styra upp min jobbsituation ordentligt. Nu när ALV är över för min del kan jag bara inte fortsätta som det gjort under hösten, det funkar varken ekonomiskt eller mentalt så nu är det höga växlar i. I övrigt blir det en trevlig födelsedagsöverraskning när min mamma fyller 60, och förhoppningsvis en Londontripp med Henrik.
25. Vilka datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? 22-24/1 - Mams och paps på besök i Malmö. 24-28/3 - Påsk med Henrik på landet. 6/5 - Överraskade Henrik med hotellnatt i Vby. 26-28/7 - Göteborg med Henrik och hans familj. 10-12/8 - Sommardagar i Mariestad med Henrik. 3/9 - Flyttade in mina saker hos Henrik på riktigt. 6-12/9 - Barcelona med Henrik. 21/10 - Firade 2 år med Henrik på restaurang Di Penco. 21/12 - Håkan live. 24-15/12 - Finaste julen på länge.
26. Vad vill du säga till dig själv inför 2017? Våga!! Tro på dig själv och du kan gå hur långt som helst. Ingen har anledning att säga att du gör ett dåligt jobb för du är fan grym på det du gör.

RSS 2.0