Hejdå 2015

1. Beskriv året med tre ord: Kärlek, modigt, stärkande.
2. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 Mycket. Tog körkort efter mångt och mycket, jobbade hela sommaren i en annan liten stad, gick in i ett förhållande <3
3. Höll du några av dina nyårslöften? Ja! Hade ett - ta körkort. Så till nyårslöftet inför 2014 aswell: Karl och körkort, check!!!
4. Blev några av dina vänner föräldrar i år? Åh, ja. Min Helene fick sin Elsa i maj. Anna från min gamla klass fick sin Ebbe i augusti. Och en hel drös med bekanta fick bebisar. Bebisåret detta alltså.
5. Dog någon som stod dig nära? Nej.
6. Vilka länder besökte du? Hade en veckas semester i Grekland i september med Henrik och så var jag till London i fem dagar i början av december.
7. De bästa nya människorna du träffade? Har träffat SÅ många fina iochmed jobbet i somras. Bästa är ändå Mikaela, som vi delat tårar, svett och skratt.
8. Vilken är din största utveckling jobbmässigt 2015? Vilken är inte det. Har vuxit mycket på den fronten detta år vilket känns kul och viktigt. Har fått mycket mer skinn på näsan och stora kunskaper om teatertillverkning (drömmen!) Att jag känner mig överkvalificerad för vissa typer av jobb är väl också ett framsteg jobbmässigt.
9. Vilken är din största utveckling på det privata planet 2015? Känner på riktigt en stor trygghet och lycka i vad jag har och allt annat/alla andra är inte så jävla viktigt alltid. Är inte så beroende av att alla ska tycka om mig längre.
10. Största misstaget? Har nog lassat över och tagit ut mycket saker på vissa personer som egentligen inte har med den personen att göra. Och det förstör ju verkligen endast.
11. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk lite då och då men inget allvarligt skönt nog.
12. Bästa köpet? Älskar min korthållare i skinn (istället för Jojo-korthållare haha). Sen var även hotellövernattningen jag och Henrik hade i Linköping ett väldigt bra köp och fint minne.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Dagen jag kom tillbaka till Malmö efter jul och nyår i Stockholm och fick återse Henrik och han frågade om jag ville vara hans <3 Att jag fick ett stort nytt äventyr över sommaren och 
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015? Joel Alme -  Våran sort och egentligen hela Flyktligan-skivan, Markus Krunegård - Härskarens teknik och Hell yeah Norrtälje, Amason - Velodrom, Marina & the Diamonds - HELA Froot-skivan framförallt Can't pin me downMajor Lazer mfl - Lean on, Håkan - Shelley, The Hollies - The very last day, The Easybeats - Friday on my mind plus varenda himla Astrid Lindgren-sång från sommaren förstås. Säkert en hel drös jag glömt också.
15. Vad önskar du att du gjort mer? Fått mer sommar med Henrik. Varit mer på landet och i Stockholm och i Malmö. Men vissa praktiska saker går ju inte alltid ihop.
16. Hur tillbringade du julen? Hemma hos farmor tillsammans med min familj. En fin och stillsam jul, dock med noll julkänsla i min kropp.
17. Blev du kär i år? Var redan kär när året började och det har bara vuxit och vuxit under årets gång.
18. Bästa boken du läste i år? Svårt att säga, kämpar lite med att bli bättre med bokläsningen..
19. Största musikaliska upptäckten? Joel Alme och Amason som jag båda haft turen att se live under året, upptäckte även det himla bra bandet Dolores Haze och har lyssnat in mig mer på Glasvegas. Bra musikår tycker jag!
20. Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Firade min 25-årsdag tre kvällar i rad. Först en torsdag med Julia, Elin och Maja med cava hemma hos mig. På fredagen, själva dagen D, middag med min Henrik och därefter fest på Grand med kompisar både till mig och till honom. På lördagen gick jag till en pub där några vänner och bekanta hängde och spelade. Underbar födelsedag!
21. Hur skulle du beskriva din stil år 2015? Kan ju inte sticka under stol med att jag lugnat ner mig en hel del, och prioriterat mitt förhållande de flesta lediga stunder. No regrets. Har ju också jobbat otroligt hårt detta året, vilket jag är stolt över mig själv för.
22. Vad fick dig att må bra? Alla stunder jag kände mig trygg och omtyckt.
23. Vem saknade du? Förstår inte hur man kan sakna någon som jag saknade Henrik hela hela sommaren när vi var ifrån varandra.
24. Vad har du för planer för 2016? Njuta av ett januari i Malmö, sen blir det en tuff säsong till på ALV och till hösten får vi se vad jag lyckas ta för mig på jobbfronten. Målet är att komma in mer på teatern. Sen hoppas jag kunna resa med Henrik, vi har varit inne på Barcelona och det vore även fint att få ta med honom till mitt London. Ett annat lite random mål jag har för året är att lära mig lite franska!
25. Vilka datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 6/1 <3, 16/1 - Min födelsedag, 2-6/4 - Henrik besökte mig i Vimmerby och vi åkte till Linköping + Norrköping, 10/6 - Körkort!, 19/6 - Midsommar i Vimmerby med Henrik, 15-17/7 - Milla på besök i Vimmerby, 3/8 - Ledig heldag på badplats 16/8 - Joel Alme på Malmöfestivalen 17/8 - Sommardag i Västra hamnen 7-14/9 - Grekland, 10/10 - Kräftskiva, 21/10 - Ett år <3 20-22/11 - Mariestad, 3-8/12 - London och hälsa på Milla, 19/12 - Lilla julafton och hoppas på en fin nyårsnatt!
26. Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Kör hårt, var stark, fastna inte i småsaker, tänk positivt och tänk i stora perspektiv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0