Bästa tiden är nu

Lite drygt tre månader sen jag loggade in och skrev något här. Vad hände kan man ju undra. Antar att det bara rann ut i sanden, suget på att skriva av sig här. Och suget på att leva i nuet bara tog över. Våren var rätt kämpig, tankarna på att det var sista terminen med klassen och annat på det personliga planet, ville inte att sommaren skulle komma. Men så gjorde den det, och jag hade aldrig kunnat ana att den skulle bli så fantastiskt jävla bra. Alltså verkligen. Jag sa till mig själv att jag skulle leva i nuet och inte tänka så mycket på framtiden och oroa mig så att denna sommar inte skulle bli som förra (den typ värsta i mitt liv.) I höst vet jag var jag ska vara och sommaren spenderar jag i Stockholm, det räcker för nu. Ett under att jag lyckades med det, men det gjorde jag. Sommaren bara växte och växte och jag i takt med den och i slutet av sommaren - satan vad jag kände mig stark och glad, stabil. Jag blev nykär i min hemstad som jag kanske ändå kan se mig i i framtiden och trots att jag har många saker att ha ångest för så hade jag inte det.
Eftersom jag känner mig själv tänkte jag att detta kommer försvinna när jag återvänder till Malmö, men nästan tre veckor sen jag kom ner och det håller fortfarande i sig. Och jag ska verkligen försöka behålla det, trots höstmörkret och press iochmed min praktik, men till skillnad från förr ser jag det som en utmaning, det kommer inte krossa mig när det är jobbigt. För det är en sån jävla rolig tid nu också som jag bara vill njuta av.
Ja, vet inte vad jag ville säga med det här inlägget egentligen. Mycket har förändrats, eller nåt som alltid funnits där har fått ta plats snarare. Vet inte vad som händer med denna lilla blogg, jag kommer säkert skriva några rader då och då, tänker inte så mycket på det - tar det som det kommer.

RSS 2.0