Vårvärme

Vårvärme! Äntligen. Senaste veckan har det varit riktigt varmt här, iallafall upp till 20 grader i skuggan (idag är det 21) och det känns som det blir varmare för varje dag och man vill bara vara ute hela tiden. Har blivit en del uteserveringar och parkhäng med vänner, jag har även gått på fyra teaterföreställningar inom ett lopp av mindre än tre veckor, nu när stora projektet är över kan man andas ut och leva lite, även om det fortfarande lämnar lite av ett tomt hål i mig som jag försöker att inte tänka på.
Hoppas ni hade en fin valborg, vilken tur att värmen faktiskt kom tills det var dags att fira in våren. Jag åkte in till Lund med Kersti och hennes sambo Maria och väl där slöt vi upp med Emil och Emelie från klassen och några vänners vänner. Var trångt och varmt och dräggigt, som en minifestival. Inte lika trevligt som förra året då vi inte satt lika mycket mitt i smeten, känner också mig ganska klar med såna festivalliknande dräggupplevelser. Så det var minst sagt skönt att ta tåget tillbaka till Malmö mot kvällskvisten och käka sushi med Emil och Kersti. Där slutade kvällen för deras skull men jag laddade om efter en kopp kaffe, åkte hem till en vän till Evelina och Anna där dessa två och Maria befann sig, SÅ trevligt med lite musik och dans och drinkar och sen gick vi till Moriskan en kortis. Lång dag och natt, jovisst. Men väldigt roligt och välbehövt.
Min höst börjar också kännas mer hoppfull, jag har en praktikplats som jag är sjukt glad och stolt över. Ser fram emot det jättemycket och hoppas det blir en spännande höst. Men nu ska jag ut i våren igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0