Essäskrivande och Eurovision

 
Två bilder från senaste tiden. Just nu har vi inte mycket obligatorisk skoltid, vi håller på och skriver varsin essä med utgångspunkt i projektet tidigare i vår. När man kan lägga upp sin arbetstid själv går det att hitta på annat kul också, som att åka på dagsutflykt vilket jag och Julia gjorde för en dryg vecka sedan. Vi tog tåget ner till Ystad, vandrade omkring i den väldigt vackra och charmiga lilla staden där jag varit en gång förut. Den staden är ju som att gå runt i en saga, alla byggnader är väldigt idylliska.
Och hela senaste veckan har det ju varit Eurovision-bananas i hela stan. Sjukt mycket folk, mycket turister och evenemang. På Gustav hade det byggts upp en stor scen som ni ser på bilden ovan och där var det happenings hela veckan. Kul när det händer saker i stan och det märks. I lördags inför finalen då satte vi oss ett gäng i Folkets park för att se det hela på en storbildsskärm som satts upp, men det blev så läskigt trångt, var runt 20 000 pers som trängdes där, att vi gick vid första numret. Jag var trött och bakis och åkte hem och lade mig och tittade i sängen istället, så mycket bättre.
I fredags blev det en spontanutgång med Josse som ringde upp mig och ville hitta på något, så vi gick till Debaser där jag inte varit sen i september, åh vilket saknat ställe alltså! Vi babblade på och tiden bara gick men vi hann med lite dans och shots och träffa människor. En såndär grym kväll som det bara blir när det är spontant med nån man känner väldigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0