Tre timmar så var man tillbaka igen

 
Helt galet vad fort det gick att flyga hem igen då. Planet lyfte vid halv ett-tiden och tre timmar senare var jag hemma i min lägenhet igen. Flög direkt till Malmö och det kändes knappt som vi hann lyfta förrän vi landade, haha.
Och de här dagarna i London har varit otroliga. Jag finner inga ord som beskriver den resan, allt har varit sanslöst bra. Konsertresa som det var blev det förstås inte så mycket annat än det på schemat (nån pubsväng och så hann vi väl med), köande i en arena kan man ju också spendera sin tid med. Ni ser ju wristbandsen på min arm, många timmars köande ligger bakom dom kan jag säga men allt är så jävla värt det för känslan att se en fantastisk konsert out of this world med ett band man älskar. Och inte mindre än tre gånger! Är så sjukt jäkla lycklig att vi åkte alltså. Och insåg för den delen hur mycket jag alltid kommer älska och sakna den staden.
Nu har man ju hamnat i någon slags "efter det roliga ruset"-depp men det får lov att vara så några dagar innan jag kommer tillbaka till verkligheten (hatar att man måste tillbaka dit.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0