Sommar sommar sommar

Nästan tre veckor sen jag senast skrev. Oj då. Vet inte ens om någon kikar in här längre, men det spelar ju inte så stor roll. Har inte sett så stor poäng i att blogga om vad jag gjort på sistone, och så lär det nog fortsätta ett tag, men ett litet inlägg då och då blir det nog.
Har varit en speciell tid denna våren. Man kan ju knappt kalla det vår, för inte har det blivit tillräckligt varmt för att kalla det vår förrän i maj. Är väldigt besviken på det, it ain't got nothing on förra våren. Hade väl någonstans förväntat mig att denna vår skulle bli lika bra, nej, bättre faktiskt. Så har man gått och väntat, och väntat, månader tills man plötsligt märker att hoppsan, det är ju mitten av maj. Snart sommarlov. Skolan har slutat, det kom också alldeles för fort. Inte beredd att säga hejdå till klassen, blev liksom inte ens ett riktigt hejdå utan det försvann nånstans i essäskrivande, seminarium och blickar riktade mot framtiden. Och nu är vi ganska spridda för vinden, även om vi har ett år kvar som klass. Hej vägrar inse att kapitlet är slut, kan man inte bara läsa om samma kapitel om och om igen?
De senaste veckorna har trots allt varit rättså bloody fina. Hade min vackraste syster på besök och fina vännen Hanna följde med och så bodde vi allihop i min lilla lägenhet. I flera dagar med party, fika, promenixer, trampbåt och såntdärnt. De åkte hem och det blev rättså tomt här. Men det allra senaste veckan har jag haft en inneboende, Josse kom hem till mig och vi bodde tillsammans i nästan en vecka, mycket mysigt. Nu har hon flyttat in i Marias lägenhet som hon hyr för sommaren, och jag beger mig snart hem till Stockholm för ett tag. På måndag närmare bestämt, känns både kul och konstigt men ser mycket fram emot det, blir midsommarfirande någonstans i krokarna med min fina Therese. Så vi ses snart. Och appropå Stockholm måste ni som inte gjort det redan lyssna på Linnros underbara låt Stockholm. Ni som redan hört den kan förresten också lyssna igen tycker jag.

RSS 2.0