Torsdag

När det enda vettiga man hittar i kylen är tomater, soltorkade tomater, krossade tomater, tomatpuré, ketchup och nån tomatbaseras tacosås, kanske man kan dra slutsatsen att man gillar tomat? Uppenbarligen gör jag det. Inte höjden av det bästa ni hört idag förstår jag men ändå en intressant observation jag gjorde idag.
Hallå eller. Jag kommer inte ens ihåg när jag skrev ett inlägg sist eller vad som hänt sen dess för jag just nu är så uppe i... ja, vad egentligen? Uppe i mig själv, livet.. skolan fortsätter ha en seg start och det känns inte direkt kul, men denna vecka har vi satt igång med programmet Sketch-up och nästa vecka går vi över till filmljus. Det hoppas jag blir intressant.
Annars känns det ganska mycket som det är kvällarna jag lever mest för, eller iallafall har varit så ett tag nu. Som i tisdags då dagens (veckans?) höjdpunkt var när jag på kvällen mötte upp några klassvänner och andra vänner och tävlade i quiz på ett ställe i närheten. Skitkul och vi vann, en bra kväll alltså.
Peace!

Kommentarer
Postat av: Helene

Hej, inte lika segt som snoret i min näsa. Nej men herregud så jag skriver! Fast ärligt talat, det går nog inte.

När skulle du ha praktik och har du fått kontakt med någon - säg till om jag ska dra i trådar!

2013-02-01 @ 19:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0