2013

Då var det nytt år! Det känns helt sjukt att 2012 är över, vart tog året vägen? För mig känns det nya året faktiskt som en nystart, och det känns skönt. Som sagt är det ormens år i år, vilket är mitt kinesiska årstecken så nu väntar jag mig ett grymt bra år för bövelen.
Nyårsafton spenderades dagtid med familjen och farmor på besök, eftersom min pappa fyller år denna dag. Stor lunch och presenter och såntdär trevligt. Mot kvällskvisten åkte jag genom hela stan ut till Tyresö, mötte upp Therese på vägen och vi begav oss hem till några bekanta. Ett stort hus med trevligt folk och supergod trerättersmiddag. Vid tolvslaget stod vi alla ute på terassen till huset som är beläget uppe på en kulle, skålade i bubbel medan vi kikade ut över alla fyrverkerier. Därefter började festen på riktigt och tog slut gjorde det inte förrän femsnåret då vi halkade hela vägen till huset strax nedanför och slocknade på soffan.
Så igår mådde man inte bra. Inte bra alls. Hemresan vid elva var en lång kamp mot illamåendet och dagen försvann nånstans i horisontellt läge. Vi kan lämna det där. Känns bra att vi börjat ett nytt år och nu har jag fem dagar kvar i Stockholm som jag ska göra det bästa av innan man återvänder till verkligheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0