Fredagskänsla

Nu tar vi helg! Och vad skönt det är att faktiskt känna att det känns skönt med helg. För efter en fullt-upp-vecka som också varit väldans kul känns det som man förtjänar en helg och den där "åh nej helgen är över, imorn är det måndag"-känslan som kommer infinna sig på söndag kommer konstigt nog också vara härlig att få känna.
Vaknade igår med ett smygande halsont som hållt i sig sedan dess. Men vaknar man fortfarande upp med halsont en fredag kan man ta sig en liten shot whiskey innan skolan så försvinner det och det blir garanterat en bra dag haha! Simsalabim halsont väck.
Avslutade skolveckan med sista uppgiften i filmljus - filma konsertspelning. Blev en väldigt fin version av 'Because the night' med Evelina som Patti Smith. Sen vart det redovisningar av alla gruppers filmdokumentation, så mycket roligt stuff alltså. Skrattar än. Härlig fredagskänsla hela dagen som var längesen jag kände.
I helgen blir det träning imorn, kanske nåt kul ikväll, och imorn kväll blir det lite tjejhäng hemma hos Kersti med nice musik, och kanske utgång. Have a good one!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0