Spring is coming

 
 
 
Här har det stått stilla ett tag kan man ju lugnt säga! Mycket har hänt och livet rullar på. Var som sagt hemma i storstan över påsk, var en väldigt skön paus från flit och slit, kände att jag verkligen behövde det miljöombytet och hann med mycket roligt.
Återvände efter en vecka återigen ner till Malmö och back to school va. Min käraste syster kom ner med tåg dagen efter jag kom ner och bodde hos mig nästan en vecka. SÅ himla kul och fint. Vi hann med mycket trots att jag hade plugg på dagarna, älskar att ha henne i närheten och får sån energi av det. Var jobbigt när hon åkte och nu saknar jag henne väldans mycket.
Men det var bara att hoppa direkt in i nya skolprojektet som bara lite löst startades innan påsk. Nya projektet innebär en performance vi ska skapa och det har varit en mycket krävande men samtidigt rolig period med mycket kreativitet, planering och organisering och vi har nog tänkt om minst en miljon gånger. Äntligen kommit till ett beslut som känns bra och börjat producera all dekor och utformning.
Annars känns det just nu som jag är inne i en rätt spännande period, saker börjar ta fart samtidigt som mycket är väldigt oklart. Men jag gillar det trots att kontrollfreaket i mig skriker till lite ibland. Jag gillar förändringen som närmar sig, bring it on säger jag!

Kommentarer
Postat av: helene

Moskito!!!! Ååhhhh

2013-04-16 @ 18:18:43
Postat av: Milla

Åh vad jag längtar tillbaka till veckan hos dig! Blir alldeles varm och rörd i hjärtat när jag läser det här. Saknar dig sis <3

2013-04-18 @ 23:16:43
URL: http://cloch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0