Helg alltså

 
Har varit en riktigt bra helg denna. Veckan var riktigt tuff eftersom vi nu är inne i ett projekt igen och inte riktigt har viljan att sluta när man borde utan bara kör på. Blev en del sena kvällar och så kommer nästa vecka med stor säkerhet också bli.
Så det var väldigt skönt att komma hem i fredags och ha en lugn slapp kväll framför en film. Igår, lördag, vart det upp tidigt för andra plikter kallade. Mina vänner Evelina och Ester har fått i uppdrag att inreda och "göra om" alla lokaler på Inkonst för Roskilde road trip som äger rum denna veckan. De har jobbat asamycket för detta och igår var alltså dagen kommen då det var dags att rigga upp allt, och jag och några till hjälpte till som arbetskraft. Var en hård stressig dag men också väldigt roligt. Och det blev SÅ bra! Är sjukt stolt över tjejerna och att vi fick upp allt och att det blev så bra. Hängde där igårkväll också, drack bubbel, såg en spelning med Panda da panda och bara umgicks.
Och idag har dagen minsann varit precis som en söndag ska vara. Det vart kaffe i solen, cyklande runt i staden och loppis i Folkets park med Kersti och Maria. Jag köpte en sjukt vacker väska, för bara tio kronor! Galet nöjd med det alltså, visar den sen! Nu ska jag slappa och samla kraft inför veckan och skicka in min ansökning om kurser till i höst. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0