April

 
Hallå där. Jag lever, det gör jag, även om det står rätt stilla här. Fokuserar nu mest på att må bra, se hur närmsta framtiden planerar sig och njuta av våren som äntligen kommit. Försöka att inte känna den där tomhetskänslan över att det intensiva projektet nu är över och med det vårt förmodligen sista skolprojekt tillsammans i klassen. Förra helgen verkade det gå upp för mig på riktigt och det skar i hjärtat, vill liksom inte se något slut. Och så är det mycket annat personligt som snurrar runt just nu.
Men våren verkar iallafall komma tillslut, så sent men efterlängtat och på sista tiden har jag hittat på en del skojigheter. Varit och sett två teaterföreställningar - 'Gökboet' på Moomsteatern och 'I städernas djungel' på Bastionen, båda väldigt bra. Varit på quiz, hängt i park, druckit öl i solen, köpt två jättefina kjolar och haft min första lektion på trafikskolan. Tiden går alltså. Kan ni fatta att det är valborg på tisdag?

Panda

 
 Ända sen förra lördagen då vi såg honom live har jag spelat Panda da panda på repeat, det är bara så bra. En ny favorit faktiskt! Älskar när man upptäcker ny musik live, för satan vad bra han var på scen.
Om ni undrar varför jag uppdaterar så sällan nu så är det bara för att jag hamnat i en rätt tung period, men en dag i taget så blir det bra tillslut!

Purse

 
Min nya fina väska som jag köpte på loppis i helgen. Underbar är den! Den är rätt stor vilket inte riktigt syns på bilden och det älskar jag, man får plats med alla pryttlar däri. Och den är vit vilken är ganska otippat av mig, just nu dras jag mycket till allt som är vitt, det brukar jag aldrig göra utan brukar vara svart som gäller. Och det bästa - behövde bara punga ut en liten tiokrona för väskan!

Helg alltså

 
Har varit en riktigt bra helg denna. Veckan var riktigt tuff eftersom vi nu är inne i ett projekt igen och inte riktigt har viljan att sluta när man borde utan bara kör på. Blev en del sena kvällar och så kommer nästa vecka med stor säkerhet också bli.
Så det var väldigt skönt att komma hem i fredags och ha en lugn slapp kväll framför en film. Igår, lördag, vart det upp tidigt för andra plikter kallade. Mina vänner Evelina och Ester har fått i uppdrag att inreda och "göra om" alla lokaler på Inkonst för Roskilde road trip som äger rum denna veckan. De har jobbat asamycket för detta och igår var alltså dagen kommen då det var dags att rigga upp allt, och jag och några till hjälpte till som arbetskraft. Var en hård stressig dag men också väldigt roligt. Och det blev SÅ bra! Är sjukt stolt över tjejerna och att vi fick upp allt och att det blev så bra. Hängde där igårkväll också, drack bubbel, såg en spelning med Panda da panda och bara umgicks.
Och idag har dagen minsann varit precis som en söndag ska vara. Det vart kaffe i solen, cyklande runt i staden och loppis i Folkets park med Kersti och Maria. Jag köpte en sjukt vacker väska, för bara tio kronor! Galet nöjd med det alltså, visar den sen! Nu ska jag slappa och samla kraft inför veckan och skicka in min ansökning om kurser till i höst. Ciao!

Spring is coming

 
 
 
Här har det stått stilla ett tag kan man ju lugnt säga! Mycket har hänt och livet rullar på. Var som sagt hemma i storstan över påsk, var en väldigt skön paus från flit och slit, kände att jag verkligen behövde det miljöombytet och hann med mycket roligt.
Återvände efter en vecka återigen ner till Malmö och back to school va. Min käraste syster kom ner med tåg dagen efter jag kom ner och bodde hos mig nästan en vecka. SÅ himla kul och fint. Vi hann med mycket trots att jag hade plugg på dagarna, älskar att ha henne i närheten och får sån energi av det. Var jobbigt när hon åkte och nu saknar jag henne väldans mycket.
Men det var bara att hoppa direkt in i nya skolprojektet som bara lite löst startades innan påsk. Nya projektet innebär en performance vi ska skapa och det har varit en mycket krävande men samtidigt rolig period med mycket kreativitet, planering och organisering och vi har nog tänkt om minst en miljon gånger. Äntligen kommit till ett beslut som känns bra och börjat producera all dekor och utformning.
Annars känns det just nu som jag är inne i en rätt spännande period, saker börjar ta fart samtidigt som mycket är väldigt oklart. Men jag gillar det trots att kontrollfreaket i mig skriker till lite ibland. Jag gillar förändringen som närmar sig, bring it on säger jag!

RSS 2.0