Helgen

Helgen med mamma här på besök var mycket bra och mysig, men på tok för kort. Lite sådär jobbigt kort, eftersom jag har rätt svårt för separationer men det var ändå underbart att ha henne här.
På fredagkvällen när hon anlänt blev det lite sen middag och te här hemma, på lördagen åkte vi ut till stora nya köpcentret Emporia för att spana in det. Det var stort, luktade plast, innehöll samma vanliga butikskedjor och var fullproppat med folk. Men väldigt häftigt utformat! Älskade att man kunde gå upp på taket och se värsta fina utsikten över Malmö. Men kom fram till att jag nog inte gillar såna köpcentrum så mycket, speciellt inte en lördag när det är proppfullt med folk. Lördagkvällen bestod av middag ute på en grekisk restaurang med väldigt god mat, rullade därifrån kan man säga. Sen åkte hon hem igen tidigt på söndagmorgonen. Jag följde med henne till bussen och vinkade av henne, därefter köpte jag lite nedstämd en kaffe på Starbucks, älskar julmuggarna som nu kommit fram, och promenerade hela vägen hem i morgondisen.
Därefter följde en lång söndag med uppgiftsskrivande, och spontanbio på kvällen. Var med Julia och såg Breaking dawn part 2 som var helt fantastiskt bra, skulle kunnat se den en gång till precis efter den slutat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0