Sista november

SÅ skönt med helg!! Efter att ha varit instängd i Blackboxen hela veckan och knappt ha sett dagsljus har jag riktigt längtat efter att bara få va litegrann. Vi har haft ännu en slags workshop den här veckan, där vi i grupper fick varsina filmljud som vi skulle mixa ihop och tillsammans med ljus illustrera någon slags historia. Som vanligt sätter vi ribban högt direkt (nej vi lär oss aldrig, too much ambition) och gör ett rättså stort arbete så det blev ett par sena kvällar.. Men det som tar mest tid är ju alltid tekniken, ingen av oss är speciellt tekniskt och sladdmässigt kunnig så det tar några extra minuter att koppla (bokstavligt talat.) Men jisses vad vi lärt oss iallafall!! Och det är ju huvudsaken.
Idag hade vi redovisning som gick mycket bra, och sen var det nedriggning för hela slanten. Härligt att komma ut från skolan och cykla hem medan det fortfarande var ljust ute! Hann tillochmed med ett skivstångspass nu på eftermiddagen och nu blir det hemmamys.
Förresten snöar det nu i Malmö också! Japp det är sant. På lunchen var det någon som utbrast "det snöar!" och så sprang vi ut några stycken och kände på den första snön, äntligen. När jag gick hem från gymmet snöade det igen och rätt mycket faktiskt. Än ligger inte något riktigt kvar, men tänk, det kanske blir en vit jul i år ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0