Gokväll

När klockan bara slagit tio på morgonen och man märker att man redan hunnit tänka ett tusental tankar, inser man ju att man har rätt mycket i huvudet just nu. Och OM jag har, det surrar konstant därinne just nu faktiskt.
Senaste dagarna har varit väldans bra, vi håller nu på och labbar med projektioner i skolan. Väldigt kul att lära sig och faktiskt inte makalöst svårt. Känner att min grupp håller ett bra tempo (dvs jobbar inte ihjäl oss som vi brukar) och planerandet av slututställningen går också framåt.
Vad gör man på en onsdagkväll då? Här blev det en jätterolig helkväll med lite klassisar. Började med att jag åt middag hemma hos Kersti och två vänner till henne, sen gick vi till Studiefrämjandet där ettorna på vårt program nu har sin praktiska tenta, dvs köra ljud och ljus till ett antal spelningar. Precis som vår klass gjorde för ca ett år sedan, det känns sjukt längesen. Iallafall så spelade ett band från vår klass där och sen gick många av oss vidare till Belmondo och sen Tröls tills de stängde. Drack vin och hade det allmänt trevligt, och herre vad vi skrattade. Vi skrattade hela kvällen lång typ! Slutade med lite efterhäng här på Rönnen följt av en seg torsdag idag, som ändå varit väldans bra.
Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film. Ikväll kommer ett nytt avsnitt av Historieätarna, sjukt bra program! Superintressant och lärorikt, har ni inte sett det så kolla genast. Gokväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0