September 2010 - i London

Nu har jag varit i London i drygt en månad, bloggar som sagt här men tänkte att jag skulle uppdatera denna bloggen också så den inte står helt still i ett år.

Har det jättebra här i U to the K, familjen kunde inte vara bättre och jag känner mig så välkommen och kände mig som hemma direkt. En väldigt underlig känsla faktiskt, som att ingenting är nytt och allt är som vanligt.
Ibland längtar jag såklart hem, ibland känner jag mig långt borta och den här första månaden har gått jättefort. Ändå har mycket hänt, jag har träffat sjukt många nya människor. Tror jag har stämt träff med runt 12 tjejer totalt so far och därtill träffat dubbelt så många om inte mer. Det är roligt!

Första veckan var Alice mormor (svensk) med och tog hand om henne, visade mig hur saker går till. Andra veckan var Alice farmor (engelsk) här men då fick jag ta hand om det mesta själv. Sen dess har jag varit on my own och det har faktiskt gått bra. Lär mig nya saker varje dag och även om Alice kan vara riktigt jobbig (hon är riktigt kräsen med mat och när hon inte får tillräckligt med sömn kan det bli riktigt jobbigt) så är hon ändå hur underbar som helst för det mesta.

To be continued...RSS 2.0