bästa...

...programmet just nu måste ändå vara Top Design!
Otroligt duktiga deltagare, rolig programidé med intressanta tävlingar och uppdrag. Jag som en gång ville bli inredningsarkitekt och som pluggat en inredningsliknande kurs tycker det är otroligt kul att studera, kommentera och imponeras av det deltagarna skapar. TV3 kl 17.00 varje vardag, ett måste!

090731

Godmorgon bloggen, ombyggnaden fortsätter.. har fått upp en header och börjat pilla med de andra inställningarna, för tillfället ser det verkligen ut som ett bombnedslag här men så småningom kommer allt falla på plats.

Idag ska jag ta en tur till Arbetsförmedlingen för mitt första handläggarmöte, känns bra att någon som verkligen kan sånt här ska titta på mitt CV/personliga brev och komma med synpunkter för förbättring och förhoppningsvis står jag med ett jobb inom en snar framtid.

Nu ska jag fortsätta pilla på bloggdesignen, vi hörs!


första inlägget

Välkommen till min nya blogg, en blogg där det kommer skrivas om allt mellan himmel och jord. Det kan vara mina åsikter om saker och ting, svårare ämnen men även lättare saker som mode och musik kommer det skrivas mycket om.
Mitt namn är Jessica och detta blir tredje gången gillt för mig med bloggandet, välkomna!

RSS 2.0